Zwoele avondjes in de tuin met een vuurkorf

De lente is nu echt begonnen. Het zonnetje schijnt en je kan eigenlijk al in een korte broek naar buiten. Na al die tijd binnen gezeten te hebben in lockdown keken we hier allemaal echt naar uit. Wellicht dat de maatregelen nu ook versoepeld worden. Met een groepje in de tuin zitten of buiten op het terras in natuurlijk veiliger dan binnen. Maar goed, laten we niet op de zaken vooruit lopen. Voor dat zwoele avondje buiten moet niet alleen de overheid veranderingen maken, maar jij ook aan je tuin. Want heb je eigenlijk wel een vuurkorf klaar staan?

Vuurkorf in de tuin

Naast een knapperd vuurtje zitten is een van de meest memorabele manieren om een zomernacht door te brengen. Gezellig marshmallows roosteren met je vrienden terwijl er iemand gitaar speelt, of geniet van de warmte met je favoriete boek. Je kunt hiervoor de vuurkorf vast monteren in een tafel, maar je kunt er ook een kiezen die je kunt verplaatsen. Overweeg dan voor een blikvanger zoals een vuurkorf van cortenstaal of RVS vuurkorf, allebei onderhoudsvrij.

Sfeer creëren in de tuin

Een vuurkorf is natuurlijk al een échte sfeermaker, maar waarom zou je het hierbij laten? Denk ook eens aan andere vormen van verlichting. Wanneer je deze juist uit kiest en plaatst, zullen jij en je gasten uitgenodigd worden om heel de avond buiten te zitten. Natuurlijk ben je ook op zoek naar manieren om overdag te genieten van je tuin. Hiervoor heb je in ieder geval zitruimte nodig en een grote parasol. Dat eerste kun je zo gek maken als je zelf wilt. Denk aan die loungeset waar je al jaren van droomt, maar ook een aan ligstoelen of een hangmat voor serieuze ontspanning. Hoe ideaal is het als je deze dan ook nog eens naast het zwembad of opblaasbare jacuzzi kunt zetten? Met deze toevoegingen ziet jouw zomer er perfect uit!