Zo maak jij jouw huis kerstproof!

De kerstdagen zijn voor veel mensen de gezelligste dagen van het jaar. Het samenzijn met familie, kerstcadeaus, de kerstsfeer in huis en buiten en samen lekker eten horen hier allemaal bij. Maar hoe maak jij je klaar voor de kerstdagen? Hoe bereid je alles voor zodat het een succes wordt? Met deze tips maak jij er in ieder geval een feest van!

Alle voorbereidingen voor het diner

Wanneer je culinair wilt gaan koken is inspiratie vinden altijd een ding. Het is moeilijk om iets te vinden wat iedereen lekker vindt, haalbaar is om te maken en wat ook niet te veel tijd kost. Om hier goed op voor te bereiden, kan het handig zijn om van tevoren het een en ander qua inspiratie in huis te halen. Door een Allerhande mee te nemen, inspiratie op Instagram op te doen en bijvoorbeeld te kijken naar wat er in kookboeken staat die in jouw boekenkast liggen te verstoffen, is er een grote kans dat je op een gegeven moment wat gaat vinden wat geschikt is. Daarnaast is er ook veel te vinden op YouTube en kun je vragen aan vrienden wat volgens hen een succes is. Voordat je gaat koken, is het halen van boodschappen ook belangrijk. Bestel dingen als vlees bij de slager op tijd of ga vroeg boodschappen doen. Zo vermijd je de grootste drukte!

Nooit genoeg kerstversiering

Bij kerst hoort natuurlijk kerstversiering! Of het nu in de kerstboom zelf is of in de vensterbanken, op tafel en buiten, kerstversiering mag niet ontbreken. Versier jouw kerstboom met de leukste poppetjes, kerstballen en hangers voor een feestelijk resultaat. Ook van eucalyptus krijg je een kerstgevoel. Combineer het met mooie amaryllissen of andere rode bloemen en maak jouw huis helemaal gereed om kerst te vieren. Ook buiten kun jij los gaan met de kerstversiering. Kies voor een gave LED Kerstboom voor buiten en verlicht zo jouw tuin. Ontdek welke verlichting er verkrijgbaar is bij Fairybell en voorzie jouw tuin van een grote verlichte kerstboom of lichtsnoer!

Kerstige outfit

Bij kerst hoort natuurlijk ook een prachtige look. Door veel mensen worden speciale outfits uit de kast getrokken. Een vlinderstrik en pak, een chique jurk, prachtige sieraden en hakken mogen daarbij niet ontbreken. Voor wat voor kerst outfit kies jij? Ga je voor een speciale outfit of wat meer casual?

Uiteindelijk is het belangrijk om te genieten van de kerstdagen; dus investeer vooral in de gezelligheid tijdens deze dagen!