Zo bouw jij je eigen kerstdorp

Naast het feit dat het kerstdorp erg gezellig en huiselijk is, is het ook een ontspannende en plezierige ervaring om een ​​kerstdorp te creëren. Hierdoor krijgt je huis een winterse uitstraling en kom je helemaal in de kerstsfeer. Met kersthuisjes en Lemax figuurtjes creëer je je eigen wondere wereld.

Jouw ideale kerstdorp

Voordat je begint met bouwen, is het belangrijk om een ​​idee te hebben van hoe jouw ideale kerstdorp eruit moet zien. Voor meer ideeën kun je jezelf laten inspireren door kerstshows in het tuincentrum bij te wonen of door Pinterest te bladeren. Je ziet automatisch verschillende mogelijkheden. Let niet alleen op de kersthuisjes en de stijl, maar ook op hoe de figuren zich bevinden, hoe de decoratie is en hoe het landschap eruitziet.

Lemax kersthuisjes

Naast het prachtige landschap vormen kersthuisjes de basis van je kerstdorp. Lemax is een van de bekendste miniatuurmerken, met veel verschillende thema’s in haar collectie. Van een echt winterdorp tot een handels dorp en meer. Je kunt je kerstdorp in één thema bouwen, maar je kunt ook meerdere thema’s combineren. Wees een beetje creatief!

Accessoires toevoegen

Het kerstdorp met enkele huisjes is nog niet compleet. Lemax bomen en andere natuurlijke accessoires zijn onmisbaar om je dorp tot leven te brengen. Zet een paar Lemax kerstbomen op straat en vergeet de kerstboom niet. Lemax figuurtjes zijn ook onvervangbaar uit het Lemax kerstdorp. Elk figuurtje is uniek met mooie en leuke details.

Kers op de taart

Met de huizen en figuren op hun plaats behoeft het dorp alleen nog een mooie afwerking. Creëer een echt wintergevoel met kunstsneeuw of met natuurlijke materialen zoals steentjes en mos.

Het kost even wat tijd maar dan heb je ieder jaar weer iets waar je veel plezier van hebt. Ieder jaar breidt Lemax haar collectie uit dus je kan elk jaar weer iets nieuws toevoegen. Kijk op Felinaworld voor de grootste collectie kersthuisjes.