Vier details om je badkamer helemaal mee af te maken

Vier details om je badkamer helemaal mee af te maken

Misschien denk je dat er niet veel decoratie opties zijn voor de meest vochtige kamer in je huis. Maar er zijn wel degelijk een hoop dingen die je aan de badkamer toe kunt voegen om deze gezelliger te maken en leuk te decoreren. Van nuttige items tot pure decoratie.

Handdoeken

Handdoeken zijn een basic item welke je in elke badkamer nodig hebt. Het is soms verleidelijk om maar gewoon wat te kiezen als handdoeken. Misschien heb je wel een collectie aan bij elkaar geraapte handdoeken. Maar je kunt deze nuttige essentiële items ook gebruiken als decoratie. Door een mooie set handdoeken aan te schaffen en ze in een open kast te leggen fungeren ze ook nog als leuke decoratie. Ze voegen wat textuur toe aan een gladde echoënde badkamer en brengen wat sfeer. Het is ook nog eens heel functioneel, omdat je zo extra makkelijk bij een van de meest gebruikte items in de badkamer kunt komen.

Badmat

Ook in de categorie van textuur toevoegen: de badmat. Dit is ook een heerlijk item wat niet alleen fungeert als leuke decoratie, maar ook functioneel is een comfort verhogend werkt. Het is heerlijk om met je schone voeten op een zachte badmat te staan na het douchen of badderen én het droogt meteen je voeten.

Planten

Een decoratief item wat heel goed tegen water en vochtige ruimtes kan is wel een plant. Er zijn veel plantsoorten die het juist extra goed doen in de vochtigste kamer van je huis. Deze decoratie voegt letterlijk wat leven toe aan je badkamer en je kunt er alle kanten mee op. Een paar populaire planten die het erg goed doen in de badkamer zijn de graslelie, drakenplant en de kentia palm.

Kaarsen

Deze is vooral geschikt voor degene onder ons met een bad. Niets is sfeervoller dan baden in kaarslicht. Ook als je niet in bad zit, zijn kaarsen een mooie decoratie om wat textuur en kleur toe te voegen aan elke ruimte en ze misstaan ook zeker niet in de badkamer.