Verschillende soorten zwembaden

Heb jij een grote achtertuin en weleens nagedacht over een zwembad in je achtertuin? Dan moet je goed weten wat voor zwembad! In deze blog introduceren wij de verschillende opties wanneer het aankomt op een zwembad voor thuis. 

Easy set zwembaden

De naam zegt het eigenlijk al: deze zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten. Dat is lekker handig! Van het merk Intex is het een rond bad verkrijgbaar in verschillende afmetingen, dat moet worden opgepompt door middel van lucht. Daarna vul je het bad met water en voilà, daar is jouw persoonlijke zwembad!

Intex frame pool

Dit iconische buitenzwembad is misschien wel degene met de meeste naamsbekendheid. Het is een blauw zwembad, rond of rechthoekig van vorm met witte palen er tussen. Deze paaltjes houden het zwembad stevig en recht op zijn plek. Waarschijnlijk heet het zwembad daarom ook zo: een zwembad met frames.

Gre zwembaden

Dit moet wel het stevigste zwembad van allemaal zijn: het is namelijk gemaakt van staal. Mocht je zo’n gre zwembad willen aanschaffen, dan wordt het zo geleverd. Het enige wat jij dan nog moet monteren is de veiligheidstrap en de filterpomp. Natuurlijk is het bad leverbaar in verschillende soorten afmetingen. Letterlijk een knap staaltje werk. 

Honden zwembaden

Wist je dat er ook verschillende zwembaden speciaal voor honden bestaan? Deze zijn kleiner en veel lager in omvang. Zodat jouw favoriete viervoeter er makkelijk in kan springen! Dat is altijd leuk om te hebben, vooral op de warme dagen. Zo kan jouw hond lekker afkoelen en spelen zonder heel erg smerig te worden. 

Intex Ultra XTR frame pool

Dit is eigenlijk de verbeterde, nog sterkere versie van de Intex frame pool. Dit zwembad blinkt uit door zijn stevigheid en complexe instructie. Je kunt er zeker van zijn dat wanneer dit zwembad in je tuin staat, deze ook echt stevig staat. Een hele zomer plezier dus!

Dit waren een paar soorten zwembaden op een rij. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een zwembad voor je eigen achtertuin? Neem dan eens een kijkje op zwembadstore! Ze bieden allerlei soorten zwembaden aan, voor jong en oud, voor een scherpe prijs.