Vakantie in Zeeland

Vakantie in Zeeland

Door corona is vakantie in eigen land nog geliefder dan voorheen. Dat is maar goed ook eigenlijk, Nederland heeft namelijk heel veel mooie plekken die nog lang niet de waardering krijgen die ze wel verdienen. Een van deze plekjes is Zeeland. Het is niet voor niks dat Zeeland veel verschillende vakantieparken heeft. Je zal niet alleen maar Nederlanders tegenkomen. Zeeland is ook zeer geliefd bij onze buurlanden Duitsland en België. Als je nog niet zeker weet of een chalet huren in Zeeland de beste keuze is voor jou, helpt deze blog misschien.

Zee, strand, natuur & en hopelijk zon

Het weer in Nederland is erg onvoorspelbaar. Niemand kan je beloven of we een mooie zomer gaan krijgen met veel zon of dat we met een dekentje op de bank films moeten gaan kijken. Toch maakt dit voor Zeeland niet veel uit. Vanwege de vele stranden, grote zee en mooie natuur heb je altijd wel wat te doen in Zeeland, ook als het regent. Als de zon wel schijnt is dat alleen maar mooi meegenomen, als dit niet zo is kan je alsnog hele mooie wandelingen maken.

Watersporten

Voor de watersporters onder ons is Zeeland toch wel echt de juiste plek. Als je nou van windsurfen, kiten, waterskien en suppen houdt, heb je in Zeeland met een kustlijn van 650 km meer dan genoeg ruimte om deze sporten te kunnen uitvoeren. Je zal zeker niet de enige zijn maar vanwege de ruimte zal je daar weinig van merken.

Geschiedenis

Zeeland heeft veel monumentale steden en karakteristieke dorpjes waar je de geschiedenis van Nederland kan ervaren, dit kan je te voet of met de fiets doen. Een van deze steden is Middelburg. Een stad met meer dan 1100 monumenten. Maar dat niet alleen. Voor lekker eten en shoppen is Middelburg ook de juiste plek om te zijn. Tijdens het lopen zullen de grachtenpanden je zeker opvallen en ze zijn het bezoeken ook zeker waard.