Tafelzeil voor een themafeestje

Themafeestjes, tegenwoordig zie je het steeds meer. Van een hawaii-feestje tot aan Halloween party’s, het thema kan van alles zijn. Een feestje wat een thema heeft zorgt vaak voor een gezellige sfeer. De gasten komen met kleding dat matcht bij het thema en dat zorgt al gauw voor een lach op ieders gezicht. Verder is de feestlocatie versierd en van leuke decoratie voorzien. En bij decoratie, hoort natuurlijk een tafelzeil! Tafelzeilen zijn verkrijgbaar in tientallen, al dan niet honderden, verschillende prints, de kans dat er een tafelzeil bij zit wat past bij jouw thema is dan ook erg groot!


Babyshowers, gender reveals en kraamfeesten

Een feest wat tegenwoordig steeds vaker georganiseerd wordt. Het zijn feesten die zijn overgewaaid vanuit het westen. In Amerika worden dit soort feesten al heel lang gevierd. In Nederland is de trend de laatste jaren ook erg actief. Een babyshower om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten, een gender reveal om te vieren welk geslacht het kindje heeft en een kraamfeest om de geboorte van de baby te vieren. Bij dit soort feestjes hoort natuurlijk een gezellige en gepast aankleding. Roze of blauw is natuurlijk dé kleur die je tegenkomt op deze feestjes. Een roze of blauw tafelzeil past daar natuurlijk perfect bij! Met stippen, strepen, leuke figuurtjes of gewoon effen gekleurd, bij Hiptafelzeil.nl vind je het allemaal.


Tropische poolparty’s

Een zwembadfeestje met palmbomen, strandballen, opblaasflamingo’s en cocktails, zo’n gezellig themafeestje, daar houdt iedereen wel van. Met een gezellige groep mensen en leuke muziek is zo’n feest vaak een groot succes. Hang leuke themaslingers op, blaas een aantal ballonnen op en hang ze in trossen op, zorg voor leuke en tropische muziek en dek de eettafel af met een tropisch tafelzeiltje. Met zo’n gezellige aankleding moet dat feest wel een succes worden!


Kinderverjaardagen

Kinderverjaardagen zijn tegenwoordig vaak voorzien van een thema. In veel gevallen is dat een favoriet tv figuur van een kind. Het kan echter ook ‘voetbal’ zijn, of ‘prinsessen’. Bij een kinderverjaardag horen natuurlijk lekkere hapjes. Dek ook bij dit soort feestjes, de tafel af met een gezellig kindertafelzeil. Er zijn veel tafelzeilen verkrijgbaar met een kinderthema, dus vast ook wel een voor het kinderthema dat jij hebt gekozen!


Halloween

In het najaar is het zover, Halloween! Dit griezelige feest wordt in Nederland steeds populairder en in iedere plaats wordt wel een Halloween feest georganiseerd. Kies bij een Halloween feest voor een donker tafelzeil, eventueel met een griezelig printje erop, of zet er gewoon wat griezelige accessoires op, waarmee je de aankleding van het feestje helemaal afmaakt!