Persoonlijke stijlen

We weten dat iedereen een eigen smaak heeft als het aankomt op huizen. De een houdt van een lieflijk huisje met veel natuur en bomen eromheen. De ander heeft graag grote ramen en veel strakke lijnen. Misschien ben je wel van de wat excentrieke vormen en kleuren in jouw huisje. Engel architecten kan een grote hulp zijn met jouw project! Bij het ontwerpen van jouw droomhuis is het ook makkelijker om de tuin alvast in gedachte te houden. Je tuin is niet meer afhankelijk van de bouw van het huis wat er al staat, en je kunt alles dus zelf inrichten. Gelukkig is alles mogelijk als je een eigen koophuis hebt!

Geliefd door velen

Een populaire stijl is tegenwoordig modern. En dat is niet alleen omdat modern een synoniem is voor hedendaags! Met een moderne stijl wordt de stijl uit de jaren 30 van de vorige eeuw bedoeld. Deze stijl staat bekend om de krachtige, geometrische vormen en strakke lijnen. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van glas om zo veel licht binnen te laten. Gelukkig passen deze moderne huizen prima in het straatbeeld van vandaag! Zeker als je in de stad bent zal deze stijl niet misstaan.

Moderne villa bouwen

Kopen of bouwen?

Als je goed zoekt kun je huizen vinden in deze stijl. Passen deze nou net niet bij wat jij graag wilt? Dan kan je altijd nog zelf een moderne villa bouwen. Als je helemaal met een blank canvas begint is echt alles mogelijk! Je bent niet meer gebonden aan een bepaald oppervlak wat je kan invullen. De keuken kan op elke plek gezet worden, de tuin is helemaal zelf in te richten. Als je liever de woonkamer achter of voor wilt hebben is helemaal aan jou.

Grote ramen op het zuiden zijn natuurlijk heerlijk, maar de hete zomers in Nederland vergen dan ook wat voorbereiding. Je kunt nu meteen airconditioning installeren bij de bouw, dit is voordeliger en veel handiger!