Muziek luisteren op Ibiza, daar zijn niet alleen de clubs voor!

Mariachi Band

Mariachi Band

Ga jij binnenkort op vakantie naar Ibiza en zoek je nog iets leuks om te doen? Geen zin in drukke clubs of onromantische restaurants. Kies dan voor een pittoresk dorpje of stadje met vele kleine cafétjes of een restaurant met live muziek. Super gezellig en vaak ook nog betaalbaarder dan een restaurant in de hoofdstad.

Live muziek

Er zijn vele plekken in Ibiza waar je naar live muziek kunt luisteren. Dit kan natuurlijk in één van de vele nachtclubs op het eiland, maar vele tentjes bieden ook live optredens aan van bekende- en minderbekende mensen. Deze tentjes zijn wel in de open lucht, dus van te voren het Ibiza weer checken wordt aangeraden. Hoewel het in het hoogseizoen meestal goed weer is, kan er zomaar een buitje vallen.

Lekker romantisch

Vaak kun je ook een hapje eten bij de tentjes waar live muziek aangeboden wordt. Deze hapjes worden vaak vers bereid aan de hand van originele en authentieke recepten. Blijf daarna lekker hangen en maak nieuwe vrienden met andere toeristen of de locals. Deze restaurantjes zijn vaak kleiner en iets gezelliger om te zitten. Hierdoor krijgt het een romantische uitstraling. Heb je zin om met je partner een avondje erop uit te gaan, zonder dat het meteen midden in de drukte of in een club is, zijn dit perfecte alternatieven. Natuurlijk kun je na het hapje eten altijd nog een nachtclub induiken om de avond en nacht door te komen. Het blijft ten slotte jouw vakantie!

Er zijn verschillende tentjes die live muziek met hun eten aanbieden. Vaak hebben ze wel een thema avond, dus is het natuurlijk leuk als je je daar aan houdt. Daarnaast hebben ze verschillende momenten waarop er live muziek wordt gespeeld. Kijk van te voren even op de website of er iets staat, voordat je zo meteen voor een dichte deur staat.