Musthaves voor in je tuin

De zomer is begonnen en we genieten volop. Maar heb jij alles om je tuin extra gezellig te maken? Lees hieronder hoe jij je tuin instantly leuker maakt.

Verlichting

Met snoerverlichting in je bomen of tegen de schutting aan, maak je je tuin al veel sfeervoller. Ga voor stoere verlichting zoals lampjes met een zwart draad en creëer een industriële vibe. Hang een paar lampionnen op in de bomen en zet (citronella)kaarsen op de tafel tegen de muggen. Relax in je tuin met een wijntje en kaasje en waan je in Zuid-Frankrijk. 

Trampoline

Een trampoline is de perfecte tijdsbesteding voor jou en je kinderen, het maakt bewegen leuk. Etan Trampolines heeft verschillende soorten en maten trampolines. Zo kun je gaan voor een ronde trampoline, rechthoekige trampoline of vierkante trampoline. Daarnaast heb je ook de optie voor een opstaande trampoline, inground trampoline of flatground trampoline. Bovendien is het een goede investering waar je zelf ook veel plezier van gaat beleven! Te warm om trampoline te springen in de zomer? Nee hoor, zet er een watersproeier onder en combineer de fun van het springen met het genot van verfrissing! Let wel op dat je niet uitglijdt!

BBQ

Wat is een zomer zonder te barbecueën met familie en vrienden in je eigen tuin? Je kan gaan voor een losse BBQ, een betonnen buitenhaard of misschien wel een buitenkeuken. Nodig je vrienden uit, dek gezellig de tafel, pluk wat bloemen uit je tuin en leg het (vegetarische) vlees maar op de barbecue!

Parasol

Zonnen in de tuin is heerlijk, vooral als de zon in Nederland schijnt. Maar soms is het te warm en wil je alsnog buiten zitten. Zet dan de parasol op en geniet daaronder. Een ander voordeel van een parasol is, dat wanneer deze voor het raam van je huis staat, deze dient als een zonnescherm. 

Zwembad

Natuurlijk kan een zwembad in de tuin niet ontbreken. Een ideale afleiding voor kinderen waar ze urenlang van zullen genieten. Er zijn namelijk genoeg spelletjes om te doen of neem speelgoed mee in het zwembad.

Welke musthave wil jij voor in je tuin?