Moederdag cadeau scoren?

Elke tweede zondag in mei is de dag waar alle moeders naar uitkijken, want ze weten dat ze dan verwend worden met (hopelijk) moederdag cadeautjes.
Bescheiden is moeder zeker wel, want ze zegt dat het niet nodig is om langs te komen en dat ze geen cadeaus hoeft, maar als je dan toch voor de deur staat met leuke moederdag cadeaus dan is ze de koning te rijk.

Wat geef je moeder cadeau?

Dat heeft natuurlijk mede te maken met de interesse van je moeder. Het kan zijn dat ze van lezen houdt, dan is een boekensteun wellicht een leuke aanvulling in haar interieur.
Is het meer een handwerk type? Dan komt een schootkussen goed van pas als ze haar werkzaamheden op de bank of in de tuinstoel uitvoert.
Maar waar ze helemaal niet op rekent, is als ze een leuk samengesteld moederdag cadeaupakket krijgt, wat helemaal in het teken staat van moeder en haar interesses.

Uit welke moederdag cadeaupakketten kan ik kiezen?

Er zijn diverse leuke thema’s waaruit gekozen kan worden. Ook hier weer het thema voor de lezende moeder met o.a. een boekensteun in het cadeaupakket.
Maar ook aan de moeder die relaxed is, of juist moet worden is gedacht. Zo zijn er ook enkele cadeaupakketten waarin het ZEN-thema belicht wordt.
Is moeder een kunstliefhebber en is Vincent van Gogh met zijn Zonnebloemen of Rembrandt van Rijn met de Nachtwacht favoriet? Ook daar zijn cadeaupakketten van te vinden. En het leuke is: als je een item wilt wijzigen of toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Neem contact op via de contact gegevens op de website en bel of mail en het wordt geregeld.
Wil je graag zelf een eigen samengesteld cadeaupakket maken? Ook dat is mogelijk.

Zo zie je maar hoe leuk je moeder kan verrassen.