Meer uit je tuin halen? Hieronder hebben we paar leuke ideeën op een rij gezet

Een houten terras

We snappen dat dit nou niet echt klinkt als de makkelijkste manier om meer uit je tuin te halen. Toch hoeft het aanleggen van een houten terras niet veel werk te kosten. Zo kun je bijvoorbeeld erg gemakkelijk met vlonderplanken een kleine verhoging maken in je tuin om zo een terras te creëren. Afhankelijk van welk materiaal je gekozen hebt voor de planken kan je terras wel 25 jaar lang meegaan. En misschien wel het mooiste hiervan, als je een beetje handig bent kan je het helemaal zelf doen en naar eigen wens samenstellen. Alleen nog paar tuinstoelen en een tafel erbij en je terras is al af! Zo creëer je gemakkelijk de ideale buitenplek in je eigen tuin om samen te komen met vrienden of om gezellig te eten met je gezin.

Een opblaas jacuzzi

Een jacuzzi in je tuin klinkt voor de meeste mensen niet verkeerd. Heel veel mensen hebben hier alleen het verkeerde beeld bij dat dit best wel wat geld kost. Echter hoeft dit helemaal niet zo duur te zijn. Hoewel het hier natuurlijk niet over een klein zwembad gaat is een opblaas jacuzzi voor de meeste mensen echt goed betaalbaar. Het grootste voordeel van een opblaas jacuzzi is dat je het erg gemakkelijk weer opbergt. Zo hoeft het geen vaste plaats in de tuin in te nemen en kan het goed opgeborgen worden voor in de winter zodat je jacuzzi lang meegaat.

Moestuintje

Wanneer je het nou niet echt ziet zitten veel werk en tijd in je tuin te steken is een moestuintje misschien wel een goed idee. Een moestuintje kan erg klein maar ook wat uitgebreider in je tuin. Het aanleggen ervan is erg gemakkelijk en kost niet veel tijd. En na het aanleggen van een moestuintje pluk je hier letterlijk zelf de vruchten van. Zo kan je zelf de gekozen groenten verwerken in je avond eten!