Marie Stella Maris als lifestyle merk

Het Nederlandse lifestyle merk Marie-Stella-Maris en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door luxe verzorgingsproducten, kamergeuren en mineraalwater te verkopen, ondersteunt het merk de toegang tot schoon water wereldwijd. Marie-Stella-Maris doneert via haar eigen stichting een vast deel van elk verkocht product aan drinkwaterprojecten over de hele wereld.

Voor de nieuwe cadeausets werkt Marie-Stella-Maris samen met de kunstenaar Milou Neelenvaus van het creatieve team van Hôtel Magique om de verbinding met het thema water verder te versterken. Geliefd en gewild voor haar hedendaagse illustraties, heeft Milou een op water geïnspireerd kunstwerk gecreëerd dat de cadeausets een moderne twist geeft.

Sinds de oprichting in 2011 heeft Marie-Stella-Maris geïnvesteerd in het toegankelijk maken van drinkwater voor zoveel mogelijk mensen over de hele wereld. Betrokkenheid is een integraal onderdeel van zijn DNA en voor elk gekocht product doneert het merk aan de gelijknamige stichting ten behoeve van waterbeheerprojecten over de hele wereld. Sinds de lancering acht jaar geleden en met de hulp van haar verschillende partners en klanten, heeft Marie-Stella-Maris meer dan 1.000.000 euro voor dit doel kunnen ophalen. Inmiddels heeft het merk ook 13 projecten ondersteund die meer dan 30.000 mensen structureel toegang hebben gegeven tot schoon drinkwater.

Verras iemand

De productlijn van Marie Stella Maris is uitgebreid met een super leuke gift set. Hierin zitten diverse producten in zoals handgel, hand- en lichaamszeep. Het is een fantastisch cadeau om te geven op een verjaardag of met bijvoorbeeld kerst of Sinterklaas. De gift set is makkelijk mee te nemen en zorgt ervoor dat jij altijd lekker ruikt. Alle producten van Marie Stelle Maris zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en er zitten geen siliconen of parabenen in. Bestel dus snel en eenvoudig een of meerdere producten voor jou of een vriend/vriendin! Tegelijkertijd draag jij ook een steentje bij aan een gezondere en betere wereld!