Maak van je huis een plek om te genieten

Maak van je huis een plek om te genieten

De inrichting en stijl van een huis kan van grote invloed zijn op de sfeer. Zo is een huis een plek om thuis te komen en is het gevoel van “thuis” en “rust” het belangrijkste wat je hier moet ervaren. Tenminste door de weeks, in het weekend moet het een plek zijn om samen te komen met vrienden en familie. Belangrijk om hier dus een bepaalde balans in te vinden. Grote elementen in een huis, dus de kleuren op de muur, de bank of de keuken kunnen de sfeer bepalen, maar ook kleinere elementen als een geur kunnen van grote invloed zijn.

Hoe belangrijk is de geur in het huis

De geur in een huis kan de sfeer bepalen. Kom jij binnen in een huis waar het lekker ruikt, dan doet dat iets met je gevoel. Zowel aangenaam voor je gasten, maar ook voor jou. Een bepaalde geur op je op verschillende plekken en op verschillende manieren terug laten komen.

Woonkamer

Als eerste de woonkamer of misschien is de woonkamer en keuken wel één grote ruimte. Door de perfecte roompsray of geurstokjes te gebruiken kun je een ruimte een heerlijke geur meegeven. Dit kan overigens ook al in de entree bij de voordeur. Een merk dat niet alleen heerlijke geuren biedt, maar ook heeft nagedacht over de looks, is Marie Stella Maris. Namens ons een echte aanrader.

Badkamer

Naast roomsprays en geurstokjes, biedt dit merk ook handzeep aan. Heerlijk je handen wassen na een bezoek aan het toilet of misschien wel bij de gootsteen in de keuken. Geuren kun je door het hele huis terug laten komen en zal elkaar altijd versterken.

Twijfel dus niet en zorg voor een aangename geur en sfeer in je huis!