Lekker wonen: lekker in je vel

Lekker wonen: lekker in je vel

Een belangrijk aspect van lekker wonen is eigenlijk gewoon lekker in je vel zitten. Een mooi interieur, een fijne tuin en een heerlijke marmeren keuken dragen natuurlijk bij aan lekker in je vel zitten. Maar er zijn nog veel meer dingen die je in en rond huis kunt doen om lekkerder in je vel te zitten. Daarom geven we daar graag wat tips over in deze blog.

Goede voeding

Een gezond vetpercentage vrouw is voor veel mensen een streven. Wat dit is verschilt heel erg per vouw, leeftijd en lengte. Wat veel belangrijker is dat je genoeg vitaminen en belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit kan heel gemakkelijk. Onze favoriete manier is door zelf sapjes en smoothies te maken! Van zelf rode bietensap maken tot groene spinazie smoothies of zoete smoothies met rood fruit. Het kan een enorm leuk werkje zijn om te experimenteren met het maken van smoothies. Zo ben je lekker even bezig in die mooie keuken van je en kun je daarna genieten van een heerlijk sapje of een lekkere gezonde smoothie.

Lekker in beweging

Ook sporten hoort bij een gezonde levensstijl. Ook als je niet wil afvallen, maar gewoon lekkerder in je vel wil zitten is het belangrijk om voldoende te bewegen en hiervoor hoef je niet eens je huis uit. Er zijn online enorm veel leuke thuis workouts te vinden. Van yoga tot krachttraining. Deze kun je dan gewoon volgen op een matje in de woonkamer of met mooi weer in de tuin.

Een goede nachtrust

Het laatste aspect wat van belang is om lekker in je vel te zitten is een goede nachtrust. Dit kun je bevorderen door een fijne rustige omgeving te creëren in je slaapkamer en het perfecte bed en matras te kiezen. Meer daar over lees je in onze andere blogs. Een laatste tip om beter te slapen is om door de dag heen ook genoeg te ontspannen. Het is erg lastig om in slaap te vallen na een dag vol met spanning. Wie gedurende de dag meer ontspannen is, kan ook ’s avonds in bed beter ontspannen.