Een hekwerk met een elegant karakter?

Je leest het goed, een hekwerk met een strak en elegant karakter. Zou jij graag z’n hekwerk willen hebben? Ga dan voor een dubbelstaafmat hekwerk. Dit hekwerk is overal voor geschikt. Tegenwoordig kom je ze steeds vaker tegen bij bedrijventerreinen, sportvelden, appartementencomplexen en nieuwbouwwoningen.  De prijs- kwaliteitverhouding is uitstekend en het belangrijkste, het houdt onnodige gasten buiten. 

Hoe ziet een dubbelstaafmat hekwerk eruit?

Het hekwerk bestaat uit 2 horizontale stalen staven en daartussen bevinden zich de verticale staven. Doordat het hekwerk zo gemaakt is, passen er geen voeten tussen de gaten om eroverheen te klimmen. Het hekwerk Het populaire dubbelstaafmat hekwerk is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal en heeft zijn plaats in de markt inmiddels veroverd én bewezen. De dubbelstaafmatten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Ben jij benieuwd of een dubbelstaafmat bij jou past? Vraag advies aan een dubbelstaafmat expert. 

De voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk

Een dubbelstaafmat hekwerk houdt niet alleen onnodige gasten buiten, maar heeft ook een geweldige prijs- en kwaliteitverhouding. We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (grijs, groen en zwart coating) en maten.
  • Altijd geleverd als een totaalpakket (incl. staanders, afdekking en bevestigingsmaterialen).
  • Kan op maat gemaakt worden.
  • Een duurzaam hekwerk.
  • Gemakkelijk te plaatsen

Wat zijn de kosten van dit hekwerk?

De prijs voor een dubbelstaafmat is afhankelijk van het gewenste formaat. De gemiddelde prijs van een dubbelstaafmat hekwerk is vanaf € 21,95 per strekkende meter. De bijbehorende materialen worden vaak meegeleverd. Hierdoor ben je geen extra kosten kwijt. 

Montage tips

Om te beginnen is het handig om een hoogte af te strepen op de staanders. Plaats dan de 2 eindpalen zodat er een rechte lijn ontstaat. De staanders worden hard op hard 2580 mm geplaatst (handig hulpmiddel is een lat tussen de palen met een lengte van 2520 mm.) De staanders rond 60 mm. moeten zo recht mogelijk de grond in.