De leukste Vaderdag cadeautips

Een BBQ of kookschort

Is jouw vader een held in de keuken? Of leeft hij zich graag uit met de BBQ? Dan is een mooi (gepersonaliseerd) kookschort een perfect cadeau voor Vaderdag. Niemand loopt graag met het tuttige schort van zijn vrouw toch? Ga voor het juiste (mannen) formaat, zodat hij mooi aansluit.

De klassieker: sokken

Het klinkt misschien cliché, maar dat is het helemaal niet. Hoeveel mannen lopen nu niet rond met versleten sokken? Kies voor trendy Happy Socks of een gepersonaliseerd model en je hebt toch een uniek cadeau.

Gepersonaliseerde sleutelhanger

Ga voor een mooie (leren) sleutelhanger! Deze kun je eenvoudig (laten) personaliseren, waardoor hij perfect bij jouw vader past. Heeft hij al een mooie sleutelhanger aan zijn sleutelbos? Denk dan ook eens aan een bijpassende voor zijn auto- of fietssleutel.

Stoere, zelfgemaakte armband

Je bent nooit te oud om je vaderdagcadeau zelf te maken. Als het goed is wordt je er met de jaren namelijk alleen maar beter in. Wat dacht je van een stoere, zelfgemaakte armband? Dat is wel zo persoonlijk. Rijg bijvoorbeeld natuursteen kralen op elastiek en geef het cadeau in een mooi sieradendoosje. Liever kant-en-klare sieraden inkopen? Dat kan natuurlijk ook. Let dan wel goed op de maat!

(Zonne)brillenkoord

Is jouw vader ook altijd zijn (zonne)bril kwijt? Met een brillenkoord heeft hij hem altijd bij de hand. Er zijn tegenwoordig hele trendy modellen te koop (of te maak), waardoor hij niet voor joker hoeft te lopen.

Ga samen op pad

Materiele cadeaus kunnen super handig zijn, maar soms wil je gewoon wat meer tijd doorbrengen samen. Dan is het wel zo leuk om er samen met je vader op uit te gaan. Wat dacht je van een lekkere wandeling of fietstocht, eindigend bij een gezellig eetcafé? Of een dagje naar zijn favoriete museum?

Ik hoop je te hebben geïnspireerd voor Vaderdag. Onthoud wat je ook geeft, samenzijn is minstens zoveel waard. Fijne Vaderdag!