5 manieren om je huis slimmer te maken

TaHoma

Als je je huis slimmer wil gaan maken is het belangrijk om eerst iets te hebben wat alle apparaten met elkaar verbind. TaHoma is zo’n product, met TaHoma sta je altijd en overal in verbinding met je huis via de app op je smartphone. Via deze app kan je alle slimme apparaten in huis besturen.

Verlichting

Slimme verlichting is tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Als de slimme verlichting met een smart home zoals TaHoma wordt verbonden kan je op je smartphone je lichten bedienen. Je smartphone heb je bijna altijd bij je en je lichtknop dus eigenlijk ook. Met slimme verlichting kan je ook sferen opslaan. Heb jij bijvoorbeeld de perfecte belichting gevonden voor een film avond of voor het avondeten, dan kan jij deze sferen opslaan en daarna heb je deze sfeer met een druk op de knop weer in huis.

Garagedeur

Heb jij een mooie garage thuis? Dan kan een slimme garagedeur niet ontbreken. Met een slimme garagedeur hoef jij niet elke keer uit je auto te stappen als je de garage in of uit wil. Met een slimme garagedeur kan jij met je smartphone de deur op afstand open en dichtdoen. Ben je bang dat je de garagedeur open hebt laten staan? Dat probleem is met een slimme garagedeur ook verleden tijd, op de app kan je zien of je garagedeur open of dicht zit.

Raamdecoratie

Ben jij ook helemaal klaar met rolgordijnen die niet goed werken of jaloezieën waarbij die touwtjes altijd in de knoop raken? Dan is het misschien een goed idee om over te stappen naar elektrische raamdecoratie. Met Somfy bedien jij je raamdecoratie met tablet, afstandsbediening, timer, smartphone of een combinatie van alle vier. Bij Somfy kan je kiezen uit elektrische rolgordijnen, elektrisch vouwgordijnen, elektrische jaloezieën of elektrische gordijnrails. Met een klik op de knop kan je alle raamdecoratie open of dicht doen. Je kan het ook zo instellen dat alle raamdecoratie automatisch open en dicht gaat. Dit is allemaal een stuk makkelijker dan wanneer je alles met de hand moet doen.

camera’s en alarmsystemen

Met slimme camera’s en alarmsystemen kan je de camera’s in je huis op afstand besturen, buren en/of familie op afstand toegang geven tot je huis en live beelden van je huis bekijken. Hierdoor hoef je geen sleutel meer te verstoppen en kan je met een gerust gevoel naar je werk.